@ Nieuws / Agenda Stoelyoga

Nieuws / Agenda Stoelyoga

Op deze pagina vindt u een overzicht van de eerstvolgende data waarop Happy Home Stoelyoga een activiteit organiseert of deelneemt aan een bestaande activiteit.

  • Op 3 september 2019 vindt de eerste les van de nieuwe cyclus lessen in It Maskelyn te Hurdegarijp plaats.
  • Op 15 oktober 2019 starten wij met het geven van stoelyoga lessen in Heemstra State te Oenkerk. Kijk voor verdere informatie onder het kopje ‘Groepsaanbod Stoelyoga’ op deze website.

Op 13 oktober 2019 vindt de Nationale Stoelyogadag door heel Nederland plaats. Wij van Happy Home Stoelyoga willen deze dag met u vieren in It Maskelyn, omdat wij het belangrijk vinden om te blijven bewegen door middel van stoelyoga.

Dit doen we in samenwerking met welzijnsorganisatie Kearn in ‘De weken vn de aandacht’. Kijk voor informatie van Kearn op de website www.kearn.nl.

Inmiddels weten we allemaal dat bewegen ons fit, vitaal en gezond houdt. We denken hierbij vaak aan lichamelijk bewegen. Echter, naast lichamelijk bewegen, heet het beoefenen van yoga een heel ontspannende uitwerking op ons gevoelsleven en op onze geest. Zet daarom deze datum in uw agenda!

Dit kan ook zijn; een stap zetten om naar buiten te komen. Figuurlijk, en ook letterlijk. Om een beter (lichaams)contact te maken met jezelf en ook, voor wie daar behoefte aan heeft, contact maken met anderen. Dan heeft het ook nog een sociale reden.

Praktische informatie

Inloop vanaf 13:30 uur in It Maskelyn.
Stoelyoga les van 14:00-15:00 uur.
Stoelyoga door Happy Home Stoelyoga.

Doelgroep: Bijna iedereen. Minder geschikt voor hele jonge kinderen. Niet geschikt voor mensen die onbedoeld luidop praten.

Kleding: Gemakkelijke kleding die fijn zit, geen hoge hakken. Een rok is minder geschikt. 

Adres: Easter Omwei 5, Hurdegarijp.
Goede parkeermogelijkheden; het gebouw is goed toegankelijk.
De les vindt plaats in de grote zaal.
Aan het volgen van de les zijn geen kosten verbonden.