@ Nieuws / Agenda

Een kado voor jezelf In deze interactieve workshop dag van 10- 17 uur bieden wij je een gevarieerd programma aan met als thema de rollen die je als vrouw bewust en onbewust hebt. Gekozen of niet gekozen. Ze zijn er allemaal. Het thema vrouw hebben we hierbij centraal gezet omdat we als vrouw andere rollen hebben dan als man. Door middel van oefeningen en spel willen we inzicht en bewustwording op gang brengen/geven van de “rollen” die jij leeft. Of van de rollen die jij hebt te leven op dit moment of in de nabije toekomst. Elke volgende seconde kan ook de inhoud van elke rol kan steeds veranderen door invloeden welke je niet altijd zelf in de hand hebt. Opnieuw heb je de keus om in deze dag te kiezen. Om bewust hier mee aan de slag te gaan. Wil ik het allemaal wel zo? Kortom, wat zijn mijn onderliggende drijfveren? Wat is de reden dat ik ze allemaal heb. Speel? Speelt mijn ego een rol? Een overtuiging? En, ben ik met mijn rollen in balans? Wil ik iets van verandering aanbrengen? Hoe maak ik niet gekozen (natuurlijke-) rollen minder zwaar? Bijvoorbeeld de kindrol? Of de moederrol? Hoe ga ik er anders mee om? Misschien ben je al helemaal met alles in balans. Dan geeft zo’n dag extra positieve bevestiging. We werken met beweging en stil zijn. Met het familiesysteem, levensopdracht, enneagram, body & mind language, inner child, yin en yang, vrouwelijke en mannelijke energie, visualisaties, vrouwelijke- en mannelijke energie, yin en yang, schrijven enz. Een dag plezier en verdieping en aandacht voor jezelf en delen met anderen. Misschien toch nog niet helemaal in balans en word je je bewust van iets en kom je (nog) beter in balans. Kortom; Laat je verrassen! Ook met collega, zus, buurvrouw, vriendin, moeder of dochter van harte welkom. Voor ons als trainers is belangrijk: Fijne sfeer, plezier, diepgang en met heel veel “goeds” naar huis. Het is bij Herniz thuis (www.herniz.nl) op de Blekerijweg 3, in IJsselmuiden. Een pracht van een locatie en de dag wordt voorzien van lekker eten en drinken. We rekenen op een setting van zo’n 12 personen. Zijn er vragen, app mij, mail mij of bel mij. Misschien oan’t sjen, Jessy Stapenséa t.d.stapensea@hetnet.nl / +31 6 12 64 83 12 Adres: Rijksstraatweg 51 9254 DB Hardegarijp www.jessenzcoaching.nl

 

Cursus Enneagram

Het ‘geheim’ van je karakter

Cursus Enneagram HardegarijpKlik hier om meer informatie aan te vragen.

 

In overleg maak ik cursussen op maat.

 

 

 

 

 


 

Workshop Moodboard maken

Leef je creatief uit in wat je werkelijk wilt!Worskhop-Moodboard-maken-Hardegarijp


Klik hier om meer informatie aan te vragen.

In overleg maak ik een workshop op maat.